onsdag 23. mars 2011

Nå begynner det å ligne litt mer på et hus

I helgen som var så fikk vi hengt opp det meste av tapeten. Jeg hengte opp alene i stuen, og det er noe jeg aldri skal gjøre alene. På resten av veggene fikk jeg heldigvis hjelp. :)



Litt av kjøkkenet. Tapeten er hvit/gråaktig med litt mønster i seg. Mønsteret ser man såvidt i dagslys, men når man har lys direkte på det så ser man mønsteret lettere.

Nærbilde av tapeten til jentene våre

Rommet til eldste prinsessa. Hun var veldig fornøyd med at hun har fått en rosa vegg med sommerfugler.

Litt av tv-stua sett fra stua

En vegg i stua som også har fått tapet, og det var denne jeg selv satt opp. Veggene våre er i caffelatte farge og blomstene på tapeten har lignende farge. På bildet er det litt vanskelig å se det, men skal prøve å få tatt et bilde på kveldstid med lys mot veggen.

Parketten er bært inn i huset og snekkeren skulle få lagt parkett i kjøkkenet og grovkjøkkenet så vi får begynt å skru opp kjøkkenet. Den jobber overlater jeg til mannen min da jeg bruker ekstremt lang tid på å få sammen IKEA møbler, og han er en racer på IKEA møbler :)

Vi har enda endel å gjøre, som å legge fliser og lime fliser på ovnen pluss koble sammen ovnen mot gulvvarmen. Må forsåvidt også få koblet sammen rørene til gulvvarmen også, så den kan startes opp når vi får ovnen koblet i systemet.

FruH

torsdag 10. mars 2011

Oppdatering

Nå begynner det å bli en stund siden siste oppdatering, men har hatt mye å gjøre både her og der. Nå begynner snekkeren å bli ferdig med veggene. Er bare litt plater å legge før veggene er ferdige. Siden bildene ble tatt så har jeg sparklet gipsveggene. Skal få pusset og malt de i helga slik at tapeten kan limes på.
Fikk bestilt listverk og foringer i dag, så satser på at de kommer om ikke så altfor lenge. Snekkeren skal legge lister i tak og rundt vinduer før parketten legges. Når parketten er lagt ferdig i stua, tv-stua og kjøkkenet så skal vi få flyttet alle IKEA eskene til stua og begynne å skru opp kjøkkenet. I mens skal resten av parketten legges i soverommene.
Vi har fått inn kakkelovnen også. Foreløping er det bare en ståldunk,  men etterhvert skal den også få fliser på seg og krone.


Stua

Trenger ingen hjørnelister her da snekkeren fikk hjørnene til å bli så fine :)

Tv-stua

Tv-stua

Kjøkkenet og døra inn til grovkjøkkenet

Grovkjøkkenet

Soverommet til mannen og meg

Soverommet til eldsteprinsessa, som er full av IKEA esker

Gjesterommet, som også er full av IKEA esker

Stua

FruH