onsdag 23. mars 2011

Nå begynner det å ligne litt mer på et hus

I helgen som var så fikk vi hengt opp det meste av tapeten. Jeg hengte opp alene i stuen, og det er noe jeg aldri skal gjøre alene. På resten av veggene fikk jeg heldigvis hjelp. :)Litt av kjøkkenet. Tapeten er hvit/gråaktig med litt mønster i seg. Mønsteret ser man såvidt i dagslys, men når man har lys direkte på det så ser man mønsteret lettere.

Nærbilde av tapeten til jentene våre

Rommet til eldste prinsessa. Hun var veldig fornøyd med at hun har fått en rosa vegg med sommerfugler.

Litt av tv-stua sett fra stua

En vegg i stua som også har fått tapet, og det var denne jeg selv satt opp. Veggene våre er i caffelatte farge og blomstene på tapeten har lignende farge. På bildet er det litt vanskelig å se det, men skal prøve å få tatt et bilde på kveldstid med lys mot veggen.

Parketten er bært inn i huset og snekkeren skulle få lagt parkett i kjøkkenet og grovkjøkkenet så vi får begynt å skru opp kjøkkenet. Den jobber overlater jeg til mannen min da jeg bruker ekstremt lang tid på å få sammen IKEA møbler, og han er en racer på IKEA møbler :)

Vi har enda endel å gjøre, som å legge fliser og lime fliser på ovnen pluss koble sammen ovnen mot gulvvarmen. Må forsåvidt også få koblet sammen rørene til gulvvarmen også, så den kan startes opp når vi får ovnen koblet i systemet.

FruH

4 kommentarer:

 1. Hei,

  Likte godt parketten du hadde valgt ut! Ü
  Hvordan ble den når dere fikk den på plass?
  Har du noe bilde av et rom hvor parketten er på plass?
  Og sist, -hva slags merke/type er parketten?
  Lykke til med finishen! :-)

  SvarSlett
 2. Hei Hilde!
  Vi har foreløpig bare lagt parkett i kjøkkenet så vi kunne starte med å skru kjøkkenet opp. Men gulvet er dekket med papp så foreløpig har jeg ingen bilder. Snart skal resten av parketten legges og da skal jeg legge ut bilder. Parketten er fra Kahrs og heter Cornwall

  SvarSlett
 3. Takk for svaret :-)
  Gleder meg til å se bildene!

  SvarSlett