tirsdag 17. mai 2011

Hipphipphurra!

Nå har vi feiret 17. mai og skulle på denne tiden etter planen ha bodd i huset i ca 3 mnder.. Men vi er fortsatt ikke inne, men nå gjenstår det heldigvis ikke så mye arbeid. Har heller ikke fått oppdatert bloggen på en god stund da jeg har vært opptatt i huset og med studier. Var innom huset i går kveld og tok noen bilder :)

3 av 4 soverom har fått parkett og det samme har kjøkkenet. Flisene til gangen, begge bad, vaskerommet og kjøkkenet ble limt i helga. Kjøkkenet ble fuget på mandag og resten av rommene skal fuges i løpet av uka. I stuen har det ikke blitt gjort så mye, det er limt fliser under ovnen og det er limt fliser på halve ovnen. Alle rom, utenom 2 har fått taklister. Snekkeren skal nå begynne å legge foringer i vinduene og liste rundt vinduene før han legger resten av parketten. Etter det skal gulvlistene legges og dørene monteres. Inne i taket må støvsugerrørene kobles og ventilasjonsrørene legges, men dette er ting som kan gjøres etter at vi har flyttet. Utvendig er det enda endel som må gjøres, men det er også ting som kan gjøres etter at vi har flyttet. Min far skal koble sammen systemet til vbv og gjøre resten av rørleggerarbeid i begge bad, vaskerommet og kjøkkenet.

Ytterdøren ble montert i forrige uke

Gangen utfor soverommene

Vaskerommet (mangler enda sokkelflisene før det kan fuges)

Soverommet til en av prinsessene

Soverommet til mannen og meg. Legg merke til været vi hadde i går - det snødde på 17. mai!

Soverommet til mannen og meg

Badet til mannen og meg som ligger i soverommet vårt

Stuen. Ovnen har fått flisene limt på, på den ene siden ihvertfall :)

Stuen

Tv-stuen

Kjøkkenet er snart ferdig :)

Kjøkkenet

Grovkjøkkenet

Tekniskrommet

Tekniskrommet

Entreen sett fra ytterdøra

Parketten som er i soverommene. Den er fra Tarkett og heter Rumba

Parketten i kjøkkenet og det som enda skal legges i stuen og tv-stuen. Den er fra Kährs og heter Cornwall

Badet


FruH

2 kommentarer:

  1. Så spennende med husbygging:D Kjøkkenet så veldig fint ut:)

    SvarSlett
  2. Ja, det er veldig spennende med husbygging, men alt tar så lang tid :p Gleder meg veldig til å ta i bruk kjøkkenet, forhåpentligvis om ikke så altfor lenge.

    SvarSlett