søndag 21. november 2010

Bilder fra tomta


Her er storesøster på tomta når første runde av gravearbeidet var ferdig. Mannen min har selv gjort alt av grunnarbeidet da han har utstyr for sånt og driver firma som gjør slik arbeid  :)


Begynt med forskalingen av ringmuren. To stk prinsesser koser seg :)


Ringmuren er støpt og fått en runde med isopor innvendig. Prinsessene virker fornøyd så langt!


Rør til vannbårenvarme legges


Mannen gjør siste finish på gulvet

Snekkerne på første dag. Det tok ikke mange timene før alle veggene var oppe. Hadde bare alt gått like fort så hadde husbyggingen vært en drøm..

Sperrene begynner å komme på plass. Inngangen til høyre er hovedinngangen og den til venstre er vaskerommet. Gleder meg masse til å få et vaskerom med EGEN inngang. Spesielt når man har en mann som daglig kommer skitten hjem fra jobb :p

Bildet er tatt fra stuen. Døra som man ser til venstre på bildet er soverommet til mannen og meg. Den får en liten veranda på utsiden. Tenker det blir lettvindt når man skal henge dyner til lufting.


Begynt å slå på panel. Under de ekstra taksperrene skal vi ha en veranda som da får tak over seg. Har planer om å legge en terrassevarmer under der da vi kan ha ganske kalde sommer- og høstkvelder.

Første snøen har kommet :)

Vært en snartur på tomta og tatt et bilde av arbeidet :)


Vi har valgt sort classic Decra til taket. Snekkerene var glade for det, for det var visst en drøm å legge Decra i forhold til takstein og andre typer tak.

Dårlig bilde, men man kan skimte vinduene som er kommet på.

Enda et dårlig bilde. Her ser man også noen av vinduene som er kommet på plass :)Nå som isoleringen har begynt så har det jo blitt veldig spennende siden vi da faktisk er på innsiden av huset. Da er vi ihvertfall ett skritt nærmere et ferdig hus :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar