tirsdag 30. november 2010

På veggen minPå veggene har vi stort sett tenkt å ha ferdigmalt huntonittpanel. Fargen som er bestilt er caffe latte.
Men vi kommer til å ha noen fond-vegger med tapet, blant annet i tv-stuen, stuen og soverommet vårt. I kjøkkenet blir det tapet overalt.

Her er tapeten som vi skal ha i huset

Denne er fra Borge sin Garden serie. Den har en veldig lys gråfarge med litt mønster i.
Denne blir lagt i kjøkkenet på alle veggene.


Denne nydelige tapeten skal vi ha i tv-stuenm på en fond-vegg. Tapeten hadde jeg klart allerede før snekkerarbeidet var begynt. Snakk om å prioritere :)
Tapeten er fra wallpaperfromthe70s.com


Denne er også fra wallpaperfromthe70s.com. Vi skal legge den i en fond-vegg på soverommet vårt. Denne har litt struktur i seg. Vi har faktisk et sengeteppe som har akkurat den samme brunfargen som tapeten, så det passer jo ypperlig i soverommet da :)


Denne, som man såvidt kan se på bildet er fra designersguild.com og heter dushak pearl. Tapeten kommer på en fond-vegg i stuen. Er spent på denne, for den har jeg ikke sett enda i virkeligheten. Har nettopp bestilt den og den blir sendt fra London når de får den inn på lager. Regner med å ha den hos meg etter nyttår engang.FruH

2 kommentarer:

 1. Hei :)
  Fann siden din når jeg googlet på "tapeter":) Likte veldig godt tapeten som du har på kjøkkenet ditt. Du skriver at den er fra Borge sin garden-serie, men jeg kan ikke finne den noen plass. Har du en link eller noe til denne tapeten?

  SvarSlett
 2. Hei,

  Litt sent med svaret, men bedre sent enn aldri :)
  Jeg finner ikke tapeten på siden til Borge, så det er mulig den er gått ut av produksjon. Tapeten var i hvertfall fra Garden serien de hadde og den fantes i flere forskjellige farger.

  Mvh
  Fru H

  SvarSlett