torsdag 13. januar 2011

Litt på en torsdagskveld

Var innom huset i dag og nå er straks taket dekt med takplater :) Hadde selvfølgelig ikke med meg kameraet, så får dra innom til helga med kameraet. Til neste uke begynner snekkeren å sette opp delevegger og det blir spennende! Men jeg er bortreist i hele neste uke, så da får jeg ikke sett noe av huset før til neste lørdag. Kanskje det blir enda mer spennende da siden de fleste deleveggen antageligvis er oppe når jeg kommer hjem . Vi får se :)

I morn skal jeg bestille parkett til soverommene og den lille gangen utfor soverommene. XLbygg hadde tilbud på tarkett 3-stavs eik til 189,- Skal også legge inn en bestilling til megaflis på noen fliser og det meste av vvsutstyret.

På min surferunde gjennom andre blogger kom jeg over tapet fra Eyffinger( skrives det sånn?), og de hadde PIP kolleksjonen som var helt nydelig. Skal se om jeg ikke finner en forhandler som selger på nett eller kanskje holder til i Tromsø for da kunne jeg kjøpt noen ruller til barnerommene.


Fru H

2 kommentarer:

  1. Takk for henvendelsen din inne på vår blogg, jeg forsøker å svare så godt jeg kan her i din blogg. Vi kan i utgangspunktet sende møbler til hele landet, så det er kun avhengig hva det blir i frakt og om du ønsker å betale det ekstra den frakten koster. Jeg anbefaler at du kontakter din nærmeste butikk (Mo i Rana, kanskje?) og så hører du hva frakten vil bli og når du kan få leverte.

    Lykke til - ønsker deg en fin søndag så lenge!

    SvarSlett
  2. Tusen takk! Skal sende de en mail og spørre om de sender spisebordet jeg ønsker.

    SvarSlett